Wednesday, January 1, 2014

* the DOLL hunter *

Assalaam alaykom... melayan mata yang belum lagi mahu tidur sambil mencari koleksi gambo kegemaran. Seperti yang dijangka kegemaran atau salah satu hobi popular wanita adalah membeli-belah. Jika saya lebih dikategori sebagai gemar window shoppin', mudah suka akan sesuatu barangan dan suka juga berulang ke kedai yang sama selagi barang idaman belum dimiliki. ahaks! 

Am I shopaholic? Setelah dikaji benar juga kerna saya bisa membeli sesuatu barang yang sama  walaupun sudah ada dalam koleksi dan saya  membeli sesuatu setiap bulan. opps! well... well.. A shopaholic is a person considered to be addicted to shopping. Am I addicted too? hiks. Jawapannya adalah saya akan merombak almari setiap enam bulan dan pening kepala kerna ruang menyimpan barang adalah tidak mencukupi. btw.. rasanya bagi memulakan tahun baru, mrs Cyana akan kemaskini beberapa koleksi barang kegemaran sebagai entry kenangan sebelum lanjut bercerita tentang hal-hal lain.


my current favourite look... the siffon dress! like a princess! hiks!


my birthday polkadot dress!! pose like a model ya :)

another black silk dress... okay.. patung pakai mrs Cyana juga turut teruja untuk menyarungnya 


another dress yang menjadi pujaan.. well I'm like a doll hunter yang gemar memiliki baju yang dipakai anak patung hiasan. hehe 

 
and this is my favourite too... look a like JLO's dress! hiks!

Stop berangan! I'm not a princess... 
I'm just a normal girl with big smile! 
Good nite!

No comments:

Post a Comment