Sunday, September 30, 2012

* my DATE with Mr MOOSE *

Assalaam alaykom... minggu yang indah kerna satu setengah hari pada hujung minggu bisa meluangkan masa bersama Insan Terchenta. Setelah hubby Moose juga sedikit reda dengan tugasannya, wifey pula lebih lagi gembira bila mana dapat menemani Insan Terchenta 'do his shoppin'! Kata wifey " Wahh!!! dua hari asyik beli barang Mucab jek." owh... jika di congak shoppin' hubby Moose dua hari bersamaan dengan shoppin' wifey selama sebulan atau secara rutin membeli setiap minggu. ahaks! Bagus bukan barangan wanita tidak semahal barangan lelaki, manakala wifey pula jika membeli hanyalah baju dan kasut, baju dan kasut ataupun aksesori. Kesimpulannya bagus juga hubby Moose hanya shoppin' sekali sekala. hehe.

okay... ceritanya pagi Sabtu saya menghadirkan diri memberi sokongan kepada pasukan futsal lelaki dan wanita BERNAS di Ferro Futsal Subang. Cerita penuh bakal menyusul, InshaALLAH. Tengahari menghantar mr Blasoo membuat major servis sambil melayan air tebu yang sedap di bawah pokok di USJ. Kemudian mulalah hari shoppin' hubby Moose yang mana kedai pilihan pertamanya adalah kedai camera! huh! {camera items lagi.. huhu.. } then sambung membeli beberapa pakaian. Bezanya wifey seminggu beli sehelai baju, hubby Moose seminggu 4 helai baju.. {nasib hubby Moose bukan berfesyen seperti Kenanga, kalo tidak pening juga mahu mencari seluar merah.. atau tidak Wajib singgah ke H&M. ahaks!}

the Ferro Futsal, USJ Subang

sugar cane!!!!
habis saya minum segelas besar.. hehe

the colorful straps di kedai camera

then petang hari layan cendol!!! nyummy!

and the next day lunch di Food Court Seksyen 2 kerna wifey mengidam ABC yang setiap hari saya melihat ketika membungkus minuman di kedai Frado ABC.

the ABC by Frado

sesi shoppin' kasut... but not for me!!!
{wifey berangan pose dengan purple shoes}

 
Khakis Hover slip on shoes for him!

Happy? YES I AM!!! Quality tyme together sangat indah.. makan berdua, shoppin' berdua...ermm movie jek lama tak sempat pergi kan CYG? hehe. Lurve ya'!!! Packin' tyme!!! 

No comments:

Post a Comment