Wednesday, October 13, 2010

* my weekdays in OCT *

wajah harus senyum walau hati sedikit runsing... hehe

Salaam... quit update ya!!! Menyepi berhari2 kerna kekurangan masa untuk bersama dengan mr C. Dua hari cuti minggu yang lalu, saya berdatin' dengan mr Niko...owh dari terbit fajar sampailah terbenam di ufuk barat, digendongnya mr Niko tu.. Lucky me, hubby Moose sentiasa menjadi peneman setia. Siang hari bersama wifey, malam beliau bersama mrs Mac pula. hmm.

well..bila rutin harian dikelilingi gadgets? begini agaknya. Jika sehari tidak menjengok blog, terasa seperti sepurnama. ahaks! Actually banyak waitin' list menanti.. tetapi kerna kesuntukan masa, dan perlu mengasingkan tugas2 rasmi yang lebih penting.. maka tugas sambilan perlu dikorbankan. huhu. Last weekend adalah hari meletihkan, 2 hari berada di jalanan atas tuntutan tugasan sambilan, even semasa menerima tetamu istimewa juga bibir tak mampu tersenyum kerna menanggung keletihan. hmm.. Akhirnya pulang sahaja dari kerja pada malam Isnin, terus pengsan tanpa sebarang mimpi. hehe.

Then di tambah pula internet dot IZZI di rumah sedang meragam!!!! Argghhhh!!! Stress lagi. Maka akhirnya saya disini!!! di Burger King Seksyen 13 Shah Alam. Bukan untuk whopper ya, tapi untuk menumpang wirelessnya setelah beberapa tempat yang dipergi penuh!penuh!penuh! Di sini penuh juga, dan kerna mahu meminjam sumber kuasa, saya sekali lagi terpaksa berpisah dengan insan terchenta. Bak seorang di utara seorang di selatan. owh..demi tuntutan kerja, kami berpisah.. :( {update blog dikira kerja kah? hahaha}

erm.. minggu nie sangat sibuk dengan persiapan terakhir menjelang Program Treasure Hunt BERNAS. Saya bersama miss Maria memegang tanggungjawab mencari sponsor, menyediakan goodies bag dan hadiah. Sooooo... dapat wang sponsor, barulah dapat bergerak memikirkan hadiah. Maka operasi mencari hadiah hanya dapat dilaksanakan pada saat2 akhir memandangkan kami berdua dalam status agak sibuk. Lucky us dapat bantuan dari kawan2 yang rajin2 bekerja sama rajin mulut berbicara...eehehe. {TQ kawan2.!} Kebetulan pula miss Kantan memberitahu miss EX-Boss mengajak lunch tengahari tadi.. huhuhu!!!! I can't make it!!!! haih... fikir minggu2 nak celebrate besday nie, hati pasti girang. hmm.

sooo..memandangkan masa yang suntuk nie, mata pun dah agak2 separa, lebih selesa saya bercerita tentang diri sendiri.. maafkan saya wahai miss Farah and mrs Asma'... terpaksa postponed sebentar entry kamu berdua. hmm.. I'll upload later ya. InshaAllah. Masa untuk pulang beradu.. Good nite everyone..sweet dreamsssssss!

3 comments:

  1. kesiannya cyana..letih akak dengar

    ReplyDelete
  2. Jumpa di sana nanti, ya? InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  3. mmg kepenatan and risau kalo kita x cukup masa...

    ReplyDelete