Thursday, September 23, 2010

* Cyana && mr Niko *

mrs Cyana with my loovey doovey buddies mr Niko

Happy Friday to everyone!!! terasa tak sabar menunggu friday yang akan datang kerna setiap friday berlalu, saturday bakal dipenuhi dengan aktiviti dan pastinya friday juga adalah hari terakhir bekerja sebelum bercuti dihujung minggu. erm...sekali lagi jadual akan padat tetapi bakal dihiasi dengan senyuman kerna hari2 saya senantiasa ditemani mr Niko yang setia bersama ke mana jua. Chill babe!!

well.. antara aktivitinya..

24th Sept 2010 : Sambutan majlis jamuan eidulfitr @ Level 27.

25th Sept 2010 : Majlis Rumah Terbuka sahabat handai dan saudara mara. InshaAllah saya akan cuba memenuhi undangan anda.

24th Sept 2010 : Family meetin' @ Baitul Ar Rahmah.

1st Oct 2010 : Majlis eidulfitri BERNAS @ Crown Plaza. erm..bakal berceloteh disana.

2nd Oct 2010 : Majlis Perkahwinan brother Muadwwiz & sista Fateyn and brother Najmi & sista Yusra @ Stadium Tertutup Kuala Selangor.{well..sedang merangka tentatif majlis.. hmm}. 1stVerse as Official Photographer.


10th Oct 2010 : Majlis Akad Nikah & Resepsi sista Asma'. 1stVerse as Official Photographer.

16th Oct 2010 : mrs Cyana's birthday & Program Pencarian Khazanah BERNAS @ Cherating.

23rd Oct 2010 : brother Joe's birthday.

30th Oct 2010 : ABAH's birthday.

Sesungguhnya October adalah bulan yang dinanti2, semoga penuh dengan pengisian yang bermakna. InshaAllah. owh..menjawab pertanyaan hubby Moose kenapa wifeynya menyepi dari dunia blog? eh!!!? rasanya tak sepi kott...senantiasa aktifkan diri disini, cuma hari2 malam lebih dipenuhi dengan aktiviti tidur...sampaikan naik tren pun bley terlepas stesen kerna terlajak tidur. ahaks! Mungkin hobi baru saya adalah tidur ataupun kerna hormon pabila menjangkau usia lebih 30-an? oppss!!! {Kenanga sila jawab kemusykilan di atas.. hehe}


2 comments:

  1. Jumpa di sanaaaaaaa..... hehehe (InsyaAllah) :)

    ReplyDelete
  2. kakcik...inshaAllah. Saya AJK jek, tk join peserta.. teringin gak rasa nk jawab soalan Treasure Hunt tu.

    ReplyDelete