Wednesday, October 29, 2014

* Lovely Happy Family *

Assalaam alaykom... sambil merehatkan diri pada malam hari setelah kepenatan seharian di bilik mesyuarat mari layan gambo sambil mengembalikan mood mengarang. owh.. ketika ini masih lagi rancak bermesyuarat yang mana kekerapannya juga masih lagi tinggi walaupun sudah hampir ke penghujung tahun. Itu belum lagi bercerita tentang timbunan kertas kerja yang menanti kelulusan. Kenapa penting? Ianya kerna setelah mendapat kelulusan dan pengeluaran surat tawaran barulah fail tajuk tender bisa ditutup... atau mungkin dibuka semula jika berlakunya sesuatu penolakan dan lain-lain perkara. 

owh.. nampaknya agak lama saya tidak berbicara tentang hal ehwal kerja yang mana telah masuk ke angka setahun bersama Unit Perolehan dan kini dibawah Bahagian Perolehan yang mana nama jabatan telah ditukar kepada Jabatan Perkhidmatan dan Bahan Tidak Langsung tetapi saya masih lagi setia di kerusi yang sama iaitu Sekretariat di Unit Pengurusan Tender. Maka kesimpulannya saya masih lagi dikenali sebagai mrs Tender. ohhhh!!! so tender! Atau mungkin saya perlu berubah angin memegang jawatan yang tidak perlu berceloteh panjang atau kembali berceloteh dengan skrin komputer? hmmm.... Enough said!

Kesempatan hari cuti saya luangkan masa bersama Insan Terchenta memandangkan jadualnya juga sekejap ke Utara dan ke Selatan. I must be independent enough bila mana hubby Moose bekerja di luar kawasan. Alhamdullillah... walaupun preggy, ianya tidak membataskan aktiviti harian cumanya saya lebih banyak berehat pada waktu malam sambil melayan mr IP5. hehe. Bersyukur saya malam hari pabila membuka mata, kelibat Insan Terchenta masih setia bersama lappy dan PCnya. hmm. Jom layan sedutan cerita sepanjang minggu bersama daddy-to be.


favourite drink at Qaseh


shoes tyme!!!!


which one? 

 thanks to sista Ochal for the lovely blouse

 makan tyme

 shoppin' tyme

 pose my lovely cute ring

 gerai laksa yang ditemui di Seksyen 7

 nyummy laksa Kedah dan cendol

 my chicken dinner

 lurve the deco

 singgah di tempat hubby Moose sedang bekerja

 pose with sexy blackie

 lovely horse!

 hubby Moose pose after work

 barangan yang memenuhi bonet mr cTam

 hubby Moose sedang bekerja lagi

 ehem ehem... my favourite shoes

thanks hubby Moose for the lovely red shoes.. smile! 

Lovely happy family... InshaALLAH.

No comments:

Post a Comment