Sunday, June 30, 2013

* WALLIS make me SMILE *

Assalaam alaykom... gembira rasa bila mana berbicara mengenai entry 'what to wear?' Kerna itu adalah kegemaran dan minat kebanyakan wanita. YES, I DO! Ceritanya bulan lalu bila mrs Cyana perlu hadir ke program bertema ungu maka setiap hari aktiviti window shoppin' adalah misi ungu. hiks! Mahu mencari sehelai baju tetapi seperti biasa survey sebelum pembelian memerlukan penelitian.. hehe.

Memandangkan kedudukan ofis berada berdekatan dengan Pavillion maka setiap waktu lunch masa diluangkan dengan aktiviti bersenam sambil mencuba pakaian. Cerewet? YES, I AM! opps! Yang penting harus lebih usaha untuk mendapat sehelai baju yang praktikal yang bisa dipakai untuk majlis makan malam dan juga bisa dipakai pada hari-hari berikutnya. So sambil window shoppin' sambil posin' itu juga pasti. ahaks! btw thanks to miss Zaty yang akan setiap kali temankan kakaknya dan menjadi penasihat fesyen dan juga to mrs Julia yang turut terlibat temankan saya ketika ketiadaan miss Tender. hiks.
i lurve this black boots... eh!! tersasar misi!

the Wallis's purple dress
the Wallis on left and Forever 21 on right
{ohhh...i really lurve that white dress.. huhu}

misi purple tetapi perlu juga kreatif untuk mix-match warna bukan?
so cuba lagi dress selain warna ungu. hehe

mrs Julia in pose too! ahaks!
and finally... setelah beberapa kali mencuba dan mencuba... mrs Cyana berjaya mendapatkan this flowery dress.. hiks!

 
misi purple... so dress ungu ini yang berjaya menambat hati mrs Cyana kerna potongan curly di bahagian belakang membuatkan si pemakai terasa seperti princess. {ahahaa.. berangan!}

dear my Wallis dress... 
I know that YOU will always make me smile!

No comments:

Post a Comment