Saturday, June 8, 2013

* Shikin&Ieman | Engagement *

Date: 25th June 2013
Location: Damansara Damai, Selangor

Assalaam alaykom... sorry for late entry again. Anyway.. just wanna update tentang majlis pertunangan sepupu sebelah hubby Moose yang berlangsung dua minggu lalu. Ini bermakna agak lama juga saya tidak menjenguk ke laman blog sendiri apa ntah lagi blog sahabat-sahabat yang lain. Forgive me. 

Majlis pertunangan sista Shikin dan brother Ieman diadakan di kediaman MakBusu iaitu adik bongsu kepada AYAH. Maaf sekali lagi kerna sudah lama tidak turun padang menembak, mulalah kehilangan idea angle dan moment apa yang perlu dirakam. Kemudian menggunakan mr Nikon 300s adalah sesuatu yang sedikit janggal kerna baru pertama kali juga menggunakannya.. setting entah kelaut mana. oppss! Anyway... mari kongsi bersama sedikit gambar yang ada. Menariknya perkenalan pasanagan ini baru menjangkau tiga bulan namun ALLAH swt telah mengaturnya agar berjalan lancar dan sempurna.

hantaran dari pihak sista Shikin yang digubahnya sendiri

buah-buahan penyeri hantaran


sirih junjung pemberian pihak lelaki

pemberian dua bentuk cincin tanda merisik dan pertunangan

 
lil' Yumna and IBU

 
lil' Ammar and papa Muadz

sesi make up
the pink dress 
sweet in pink

 
sista Shikin

my fav piece

the sisters

sista Shikin and her mothersesi perbincangan diwakili oleh AYAH

Alhamdullillah sudah mendapat kata sepakat


sista Shikin and her simple pelamin

sesi sarungan cincin


bersama Ieman's motherpakcik dan makcik yang sentiasa ceria

the family

 
 pose kenangan sebelum pulang 

 Alhamdullillah selesai sudah majlis pertunangan sista Shikin dan brother Ieman yang diadakan secara sempurna dan berjalan lancar. Makanan juga dimasak sendiri oleh MakBusu...sangat lazat dan enak. Semoga ikatan ini akan berterusan sehingga ke jinjang pelamin. InshaALLAH.

No comments:

Post a Comment