Sunday, January 27, 2013

* Smile Again *

Assalaam alaykom... I'm Smilin' agin! mood dinner malam ini adalah tomyam, maka ceritanya juga berkisar tomyam atau masakan ala thai yang enak di Restoran Serai, Seksyen 3 Shah Alam {owh... sama enak tomyam di Celedon.. hiks!}. Bertuah kerna restoran ini terletak berhampiran dengan kediaman. Bezanya Restoran Serai di Shah Alam dengan Restoran Serai di Empire Subang Shopping Gallery adalah di Shah Alam hanya menghidangkan masakan ala thai manakala di Subang terdapat western food dan kek. Nevermind.. janji makan ditemani teman sejati membuatkan wajah tersenyum girang. 

miss Ami said "Cyana.. I want to eat tomyam"!!! mudah bukan sebab objektif mahu tomyam, banyak restoran di kawasan Shah Alam yang menghidangkan tomyam cuba bezanya di Restoran Serai, suasananya lebih tenang, dekat dengan rumah dan tomyamnya nyaman . hiks!

 
 delicious seafood tomyam

 the Serai's signature

 kacang dan keropok enak sebelum menjamu selera

 ayam cili masak gajus yang enak! yummy! my fav!

 another fav! teh ais! hiks!

thanks to miss Amilia yang sentiasa menceriakan hari saya kerna berbicara tanpa henti. ahaks! owh.. selain objektif makan tomyam, tujuan utamanya mahu memilih aksesori untuk dipakai pada majlis makan malam syarikatnya. Gembira lagi saya pabila melihat sahabat tersenyum girang kekenyangan. Chill babe!

No comments:

Post a Comment