Thursday, March 10, 2011

* the Wayfarers @ U-Bowl *

Assalaam alaykom...rindu sangat kerna sudah agak lama tidak beriadah bersama ahli keluarga. Masing2 sibuk dengan tugasan.. lucky us mempunyai IBU & AYAH yang memahami. hmm. Kebetulan, dengan masa yang singkat dan perancangan di saat2 akhir, berjaya juga kami berkumpul... walaupun tak bisa kumpul kesemuanya serentak. Ada ketika bila mereka berkumpul, saya dan hubby Moose pula yang sibuk dengan program. Sooo...peluang yang ada kami penuhi untuk aktiviti "Family Sport Day Out". ahaks!

The Wayfarers memilih untuk aktiviti bowling bersama memandangkan sukan itu yang paling mudah untuk dewasa dan kanak2. Tetapi sebelum bersukan... makan dulu.. opppssss!!

@ Kluang Station... one of my favourite restaurant.. {ada teh ais sedap! hehe}

Sista Iman's family

Pilihan ke OU kerna mahu saya mahu singgah beli tiket Fivestars untuk pulang ke kampung dan berjumpa dengan mr UBowl marketing manager, bagi tempahan program sukan yang akan datang

ikat kasut ketat2.. hehe

the moment!!!
Semuanya kelihatan terpegun dengan balingan bakal2 juara.. ahaks!
Juara bertahan adalah our dear sport man, brother Syah. Tahniah!

pose before pulang! Best juga sebab IBU turut sama bowlin'.. hehe.

happy family!!!

Sebahagian dari the Wayfarers yang dapat hadir memeriahkan program.
Mungkin kami perlu merancang satu lagi "Family Sport Day Out" sebelum kepulangan brother Awez ke Mesir, sista Fateyn ke Morocco dan brother Giovanni yang akan pulang ke Amerika. InshaAllah!

No comments:

Post a Comment