Monday, March 14, 2011

* OUR greeny day *

greeny mrs Cyana with mr mexicano Moose
{thanks CYG!! lengan ada green jugak yer? hiks. }

Assalaam alaykom sisters & brothers... hujung minggu tanpa internet? hmm. Sesekali terasa lapangnya, banyak masa melayan TV sahaja. Tetapi mungkin akan terasa sedikit janggal bila sehari tidak melayan internet. hmm. Maka sampai sahaja di Shah Alam, perkara pertama yang akan di buat adalah... ONLINE!!! oppsss!!!

Alhamdullillah... kami berdua baru sahaja pulang dari kampung halaman. Sepanjang perjalanan dalam bas Penang-KL, kami melayan filem Cina... owh, saya suka cerita Cina zaman kuno..ada kungfu terbang2. hiks. Yang saya suka melihat budayanya... pakaian dan peralatan tradisi mereka. Kebiasaannya kami akan pulang menaiki bas FiveStar yang bak kata hubby Moose... ada driver tak perlu nak drive, tempat duduk selesa, ada TV, dapat roti, kacang dan mineral dan punctual. Sooo... tiada lagi bas lain. Balik Penang pasti kami akan memilih bas ini. hmm. Yang pasti dalam sebulan, pasti ada jadual pulang ke Penang. {driver pun dah kenal.. hehe}

ermm...kami pulang menghadiri majlis perkahwinan. Sebab itulah gmbo di atas mrs Cyana memakai baju kurung. Pesan hubby Moose pada kenduri yang lalu... no more muka shinin'!! grrrr!!! maksudnya NO BLUSHER, sebab bila tambah blusher... nampak muka saya touch up terleby... he prefer natural look. hmm! {save tak perlu beli barang2 make up. hehe}. btw... Tahniah buat mrs Mazlina, sepupu saya yang telah melangsungkan perkahwinannya pada minggu lalu. Gmbo2...Coming' up next ya... InshaAllah.

No comments:

Post a Comment