Sunday, February 3, 2013

* FEBRUARY means BOWLING *

Keep on Smilin'
 
Assalaam alaykom... "the Bowling Mode" is ON!!!  YESS!!!!! my FEBRUARY month means BOWLING!!!! First and foremost maaf jika bosan membaca coretan berkisar bowling. Semestinya mrs Cyana sedang menghitung hari dan bakal mengorbankan lebih banyak masa untuk Bowling.. bak kata siang malam pastinya akan berkisar tentang bowling kerna bulan ini sahaja terdapat DUA program bowling yang akan dilaksanakan di bawah anjuran KBM HQ iaitu Kejohanan Boling BERNAS Piala Presiden KBM yang akan berlangsung pada minggu keempat Februari di MIBC Melaka dan Kejohanan Boling Piala NYDP KBM HQ yang akan berlangsung pada minggu kedua Februari di Ampang Superbowl, USJ Summit. 

Dalam kerisauan dan kesibukan merangka program selaku Program Koordinator sekurangnya saya masih bisa tersenyum bila mempunyai barisan AJK yang sedia membanting tulang bagi memastikan semua yang dirancang berjalan lancar. InshaALLAH. Yang pasti program kali ini bakal memberi seribu makna kerna ianya adalah program tahunan terakhir di bawah kendalian saya sendiri yang juga bakal berceloteh sebagai mrs Emcee. hiks.

I CAN DO IT! 
chaiyok! chaiyok!

Debaran bukan sahaja terasa untuk beraksi di atas pentas, lebih berdebar lagi dalam merencana program bagi menghasilkan yang terbaik. Just do it. Keep Smilin' Cyana!
 

No comments:

Post a Comment